LOKALT FORUM VÅRDBYGGNAD I SKÅNE

Här hittar du våra aktuella aktiviteter och annat intressant material.

Aktuellt

STUDIEBESÖK NY BYGGNAD FÖR STRÅLBEHNADLING PÅ SUS I LUND

Välkomna till en ny träff med vårt Lokala Forum-nätverk i Skåne.

Tisdagen den 7 majkl. 15.30 är vi välkomna på studiebesök i den nya byggnaden för strålbehandling på SUS i Lund. Vi träffas vid entrén till strålbehandlingen och kommer sedan att få en presentation av byggnaden samt rundvandring i lokalerna. Catharina Holmgren, lokalplanerare, kommer att guida oss tillsammans med ansvarig arkitekt Lena Brand.

Anmäl dig till jenny.r.garmland@sweco.se senast 2 maj.

Varmt välkommen den 1 oktober önskar planeringsgruppen!


Tidigare träffar

STUDIEBESÖK I KÖPENHAMN DEN 1 OKTOBER 2012

Måndagen den 1/10 är vi välkomna på studiebesök i Center for Kræft & Sundhed København, kl 16-18. OBS! Begränsat platsantal. Vi träffas på Malmö C och tar tåget över till Köpenhamn och promenerar sedan (alt buss). Vi kommer att få en presentation av projektet samt rundvandring i lokalerna. Anmäl också om intresse finns för att äta middag tillsammans efteråt. Tågresa och middag betalar man var för sig.

Center for Kræft & Sundhed (Nørre Allé 45) är ritat av arkitektkontoret Nord Architects Copenhagen som är nomierat till årets Arne 2012 (motsvarande Kasper Salin) för detta projekt.

 

Träff med lokala nätverket i Skåne 8 februari 2012

Torsdagen den 8 februari kl.15-17 träffas vi för årets första träff på Skånes Universitetssjukhus i Lund, huvudentrén centralblocket föreläsningssal 1.
Inbjudan finns här (pdf) >>

Här finns sammanställningar av Lokalt Forum Skånes tidigare nätverksträffar:

Träffen 2011-01-18 (pdf) >
Träffen 2011-05-05 (pdf) >
Träffen 2011-09-08 (pdf) >